Virtuaaliakatemia on täydellinen oppimisympäristö yhteen integroituna. Ei tarvitse hyppiä eri ympäristöjen välillä.

Bonuksena saat asiakkuudenhallintajärjestelmän ja verkkokaupan. Voit keskittyä kouluttamiseen. Rahat tilitetään sinulle tilillesi. Helppoa.

Linkki Mikä on kouluttajalle tärkeää? videoon (kesto 4min 36s)


Kouluttajan ympäristö koostuu seuraavista osista:​  

Moodle -oppimisympäristö

Suomenkielinen, eräs eniten käytetyistä oppimisympäristöistä, jolla on noin 213 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman. Avoimen lähdekoodin ohjelmistona sitä kehitetään jatkuvasti. Sen käyttöön ja kehittämiseen löytyy erittäin hyvät tukipalvelut ja tukiverkosto. Se on joustava ja laajennettavissa helposti liitännäisosien avulla. Erittäin toimiva ja helppo ohjelmisto. Ympäristössä voit vaivattomasti tilata uuden kurssin

BigBlueButton etäopetusluokka

Kouluttajan kannalta eräs parhaista suomenkielisistä etäopetus- eli virtuaaliluokista. Se on alusta asti kehitetty kouluttajille – kouluttajia varten. 


Siinä on juuri ne ominaisuudet,  joita tarvitaan. Siinä ei ole turhia käyttöä ja käytön opiskelua hankaloittavia ominaisuuksia.  Etäopetusluokka on integroitu  oppimisympäristöön. Lisäksi se on helppokäyttöinen sekä opiskelijan että kouluttajan kannalta. 

Nextcloud tallentamiseen ja jakamiseen

Tiedostojen säilytys- ja jakopaikkana aivan ehdoton turvallisuutensa vuoksi.  Sisältää myös opetuksen kannalta mainioita ominaisuuksia, joita voidaan hyödyntää esimerkiksi osittain etänä tapahtuvassa ryhmätyöskentelyssä, pikaviestinnässä, jne. 


Sen alle voidaan kerätä opiskeluihin liittyvää materiaalia, opiskelijoiden omat portfoliot, pikaviestin (talk), mind map työkalu, jaettujen asiakirjojen muokkaaminen yhdessä etäyhteyden kautta, jne. Opetuksen apuna nopea ja joustava työkalu

Virtuaaliakatemian verkkokauppa

Kurssien myyntiin ja osallistujien hallintaan. Verkkokaupan kautta voit kerätä kurssin osallistumismaksut ja osallistujien maksettua osallistumismaksun hänelle lähetetään automaattisesti kurssille pääsyyn oikeuttava käyttäjätunnus ja salasana sekä ohjeet kurssille osallistumisesta. 


Opiskelijoiden ilmoittautuminen tapahtuu pääasiallisesti virtuaaliakatemian verkkokaupan kautta. Kurssin laskutus voidaan hoitaa kuitenkin muullakin tavoin, esimerkiksi laskuttamalla koulutuksen tilannutta organisaatiota. Osallistujat ilmottautuvat tällöin verkkokaupan kautta ilmaiseksi, heille annetulla koodilla.

Odoon CRM asiakkuushallintaohjelmisto

Odoo toiminnanohjausjärjestelmällä on yli 7 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman.Sen käyttöliittymä on suomennettu.  Se on helppokäyttöinen ja soveltuu niin isoille kuin pienillekin yrityksille. 


Odoo CRM:n avulla voit hallita kaikkea yrityksesi vuorovaikutusta nykyisten sekä potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Seuraat helposti hankittuja liidejä, soitettuja puheluita ja palavereja sekä luot muistutukset jatkotoimenpiteistä. Myyt kurssejasi ja hoidat jälkimarkkinoinnin.

Voidaan suoraan kommunikoida asiakkaalle, joten asioita ei tarvitse kirjata useaan kertaan ja tiedot pysyvät aina ajan tasalla. Kaikki asiakasviestintä tapahtuu suoraan Odoo CRM:stä. Käytössä on aina reaaliaikainen tieto päätösten tukena

Kaikki myyntityössä tarvittavat työkalut on kasattu yhteen. Kaikki asiakkuuksien hallinta ja siihen liittyvä pystytään hyödyntämään myynti ja markkinointityössä helposti. Potentiaalisten ja nykyisten asiakkaiden yhteystiedot, kalenteri, myyntisuunnitelmat, tehdyt muistiot, tarjoukset ja tilaukset. Kaikki samassa paketissa.