Oma video- ja striimauspalvelin

Oma suoratoistopalvelu on vaihtoehto twitch, vimeo tai Youtube suoratoistopalvelulle.

Käytätkö tällä hetkellä Twitch, vimeo,  Youtube tai vastaavaa suoratoistopalvelua videoidesi säilyttämiseen? Tiesitkö, että sinulla on mahdollisuus ostaa meiltä oma suoratoistopalvelu, joka sijaitsee omalla palvelimellasi.

Asennamme sinulle omalla domain -nimelläsi toimivan palvelimen  ja sinne suoratoistopalvelun. Videotuotantosi sijaitsee silloin Suomessa olevalla palvelimella.Ja mikä tärkeintä - et jaa mitään pilvipalvelua toisten organisaatioiden tai yksittäisten ihmisten kanssa.

Vaikka video on tallennettuna palvelimella voit liittää linkin tai upottaa videon omille - vaikkapa wordPressillä tehdyille kotisivuillesi, oppimisympäristöön tai verkkokauppaasi.

Oma palvelin soveltuu yrityksille, koulutusorganisaatioille, striimaajille, esiintyville taiteilijoille videobloggaajille tai videokuvauksen ja striimauksen harrastajalle.

Esimerkkejä  asiakkaille asennetuista palvelimista.

Videostriimauspalvelin   Master  saatavissa vielä vanhalla hinnalla, 
vaikka maailmanlaajuinen komponenttipula aiheuttaa hinnankorotuspaineita! 

Palvelin käyttöön "avaimet käteen" periaatteella ja ensimmäiset 3 kuukautta ilmaiseksi (asennusmaksu 50€). Hintaan sisältyy ilmainen koulutus (etänä) yhdelle henkilölle. 

YouTube, twitch vs oma videopalvelin

Tehdyt videot esimerkiksi koulutusvideot voidaan tallentaa YouTube-, Twitch, vimeo,  paras.koulutus.video tai muuhun vastaavaan palveluun. Toinen vaihtoehto on ostaa netistä oma videopalvelin. 

Etuna jälkimmäisessä vaihtoehdossa on se, että kaikki oikeudet omaan videotuotantoon säilyy täysin itsellä, videot eivät huku suureen videoiden massaan vaan kohderyhmät löytävät ne helposti kaikki samasta paikasta.

Yleensä samat ominaisuudet kuin YouTube:ssa ovat käytettävissä omassa videopalvelimessa ilman mahdollisia rajoitteita.