Internet radioasema -palvelimet

Tuota ja esitä internetissä omaa musiikkia, ohjelmia, haastatteluja, podcasteja.   Perusta oma internet radioasema, joka lähettää sinun materiaaliasi. Oman podcastin lähettäminen omalta radioasemalta. Kuulijat voivat myös tilata podcastin, mikäli eivät pääse lähetystä kuuntelemaan suorana. Suora lähetys voi olla LIVE -lähetys tai aikaisemmin äänittämäsi tallenne. Voit tuottaa tai levittää myös muiden podcastit.

Radion hallintapaneelin käyttöliittymä on suomennettu ja helppokäyttöinen.

Radiosi kuuntelijoille tarkoitetun etusivun voit tehdä juuri sellaiseksi kun haluat tai upottaa jo olemassaolevalle sivustollesi. Internet radioasema toimii taustalla lähettäen kuuntelijoille näkyvälle sivulle ajastamaasi radio-ohjelmaa tai suoria lähetyksiä.

Neuvomme ja opastamme sinut alkuun. Tarvittaessa hankimme avaimet käteen periaatteella sinulle ammattilaiset radioasemasi www-sivujen graafisen ilmeen suunnitteluun ja toteutukseen. 

Odoo • Text and Image

Helppo selainpohjainen käyttöliittymä

Radiolähetyksen ajastaminen on radion hallintapaneelista todella helppoa. Napsautat kalenterista haluamasi päivän ja kellonajan ja annat lähetykselle otsikon. Mikäli kyseessä on suora lähetys ei muuta tarvitse tehdäkään Suoraa lähetystä lähetettäessä pitää tietää tunnus ja salasana. Suora lähetys toistuu sitten sille varatulla ohjelmapaikalla.

Voit myös ajastaa lähetyksiä, joka tarkoittaa sitä, että hiirellä vedä ja pudota tekniikalla kopioit kalenteriin tekemällesi ohjelmapaikalle esimerkiksi soittolistan tai äänityksen. Todella helppoa!

Odoo • A picture with a caption
Suomennettu hallintapaneeli on suorastaan ällistyttävän helppokäyttöinen.

Ota yhteyttä, niin neuvotellaan sinulle sopiva yksilöllinen ratkaisu Myymme palvelua, emme vain rautaa.

Käyttöönoton tuki. Jokaisen asentamamme Internet radioasemapalvelimen käyttöönoton onnistuminen on meille erittäin tärkeää. Sen vuoksi monitoroimme varsinkin alussa lähetysten teknistä onnistumista ja kaistan riittävyyttä. Ilmoitamme poikkeamista ja reagoimme niihin resursseja lisäämällä. Tämä sisältyy palveluun.

Perehdytys järjestelmän käyttöön. Opastamme, neuvomme ja autamme järjestelmän käyttöönottovaiheeessa. Tätä kutsumme palvelun tueksi.Palvelujen tukipalvelut ovat toimintamme tukipilari. Tukipalvelun toimivuudesta ja asiakkailta saadusta positiivisesta palautteesta olemme ylpeitä. Kysy referenssejämme.